Dorian Concept "When planets explode" / Keldri Kaja

Too Austria noormees, kes läheb nimega Dorian Concept on valmis saanud oma albumi nimega "When planets explode". Vinüüli peaks saama soetada alates 13ndast veebruarist, aga juba praegu tüüp esineb Austraalias, Londonis, Hiinas, Amsterdamis jne. Tänaseks aga on lahked Kindred Spirits'i inimesed meisterdanud ka väikese minisaidi, kus tervet albumit otse netist kuulata saab (pluss veel ühtteist huvitavat materiali).
Kümne loo jagu raskelt päid nõksuma panevad biite, mille vahele mahub paar rahulikumat atmo rada. Kuid on ka ülikiireid rütme, millele kohe mitte vahel järgi ei jõua. Ehk siis.. Korgi süntesaator saab rämedalt näpukat.. igasse auku.
Seda, et mees klahvidel tõeline samurai on, kinnitab ka see laivsessioon ("watch in high quality" on alati kohustuslik vajutada). Teravam silm tunneb ära ka mehe läpakal ühe ümmarguse punase kleepeka. JAAA! ONESENSE BITCHES!

13 veerbuar juhtub veel niimõndagi.. Kohvik Balou's toimub järjekordne üritus nimega Keldri Kaja, mille line-up tundub ühe õhtu kohta üsna võimatu.. aga see-eest vägev :) Dj'd mina, Lauri Täht, "Tambet", Rob 2 Rob, Ranon & Röster. Räpivärki teevad Abraham ja Hirm ning ühise laivseti teevad Ki En Ra ja Dragan Volta. Mina, Lauri ja Tambet hakkame pihta kella 11'st ja lõpetame ühest, niiet kui kellegil huvi meie settide vastu, peab üsna varakult kohal olema.

2 comments:

  1. ma siiani muudkui arvasin, et fucking formula on siiski kõige kõvem lugu uuelt albumilt, aga mida rohkem kuulad teisi.. mmmhmm :P

    pre-order tehtud?

    ReplyDelete
  2. ei ole veel.. a tahaks järgmine nädal tellimuse sisse lüüa.. koos tuhande teise plaadiga :)

    ReplyDelete