Various Production

Various Production on kindlasti üks mu enim kuulatud gruppe eelmisel aastal... ja ka üleeelmisel ning arvatavasti ka käesoleval. Tegu on kahe UK produtsendiga kes aastast 2003 andsid välja rea 12'' ja 7'' piiratud kogusega vinüüle, millele järgnes 2006. aastal esimene kauamängiv "The world is gone". Kogu album on üsna tume, täis pead nõksuma panevaid aeglaseid dubstepilaadseid biite, palju süntesaatorit, nii mees kui naisvokaale (Cat Power) ja vahepaladeks ka kolm folklugu mis kogu selle kraami sees eriti värskendavalt kõlavad.

Various Production - Sir (albumilt "The world is gone")








Esimese albumiga algas ka nende koostöö kunstniku David Bray'ga (artistinimega Bonesy), kes siiamaani kõik nende sleev'id, cd, postrid jm on kaunistanud (ka tolle paremal oleva pildi).
Vahepeal ilmub "Chief EP", "Diver EP" (kus viimases loos on kasutatud eikellegi muu kui MIA vokaale), veidi hiphopiliku tiksumise ja nihkes süntidega eeriti tossune mp3reliis "Bun", re-make loost "Home" ning palju muud.
Enne teist albumit ilmub veel 2008ndal aastal suurepärane 7tolline singel "Maskmen / Wot You Say", mille A ja B pool erinevad üksteiselt totaalselt. Siinkohal teenib VP oma nime minu silmis välja täielikult :).

Various Production - Wot you say








Various Production - Maskmen








Album "Versus" sisaldab viite remixi (Sugababes'ist Foalsini), 1 tavalugu? ja viite teiste poolt remixitud VP lugu.
Tulevikus aga.. täpsemalt 9. veebruar jõuab meieni LP "The Invisible Lodger" mis on nende ühisprojekt poeedi Gerry Mitchell'iga. Kuula näiteid siit.
Üks on selge.. tegu on äärmiselt salatsejate tüüpidega, kellele meeldib jagada muusikat ainult tõsistele huvilistele. Isegi mõned mp3 reliisid on netipoodides saadaval ainult kindla aja. Kahel korral on saadetud ka lugusid ainult nende meilinglistis olevatele inimestele. Mina kavatsen endiselt silma pingsalt nende tegemistel peal hoida. SALUUUUUUUUUUT!!

Youtube: Hater, Last.fm Intervjuu
Kõiki albumeid, singleid ja mp3'sid saad osta/kuulata siit.

Aa.. ja veeidi juttu, playlist ja mix Clash magazine'is.

3 comments:

  1. afafafafaffffff
    mina tahtsin sellenimelise/sisulise posti järgmisena teha. jõudsid ette. aiaiaiiii, sind karistada vaja :P

    ReplyDelete
  2. no mida?? kuidas sa ütled nii.. häbematu

    ReplyDelete
  3. nii koledasti ütlesin ju jah ;)

    ReplyDelete