Jemapur - Aanaatt

Paremal Max Hattleri suurepärane stopmotion video Jemapuri loole "Aanaatt". Tegu on teaseriga. Täispikka varianti näeb plaadilt kui osta.
Hattleri kodulehelt avastasin et ta osaleb ühe loenguga ka Animated Dreams'il. Aga reede kell 12 polnud just kõigesobivam aeg. Kahju-kahju.

Mida nägin olid võistlusprogrammide teine ja kolmas valikkava. Väga nagu midagi ei üllatanudki.. peale ühe. Jérémy Clapini "Skhizein" lõi ikka täiesti pahviks. Copy-paste AD lehelt: "Pärast 150-tonnise meteoriidiga pihta saamist peab Henry kohanema eluga 91 cm endast eemal… Kui ta tahab ust avada, toolil istuda või telefoni vastu võtta, peab ta seda tegema 91 cm kauguselt.
Jérémy Clapin on lõpetanud Pariisi Arts Décoratifsi 1999. aastal, pärast seda on ta töötanud graafiku ja illustraatorina erinevate kirjastuste heaks ning vabakutselise reklaamirežissöörina. 2004. aastal tegi ta oma esimese lühianimafilmi „Ühe selgroo lugu”, mida näidati üle 60 festivalil üle maailma, ka Animated Dreamsil, ja võitis rohkem kui 15 auhinda. „Skhizein” on tema teine film."
Tasub kindlasti silm peale panna kui võimalus tekib.

No comments:

Post a Comment